Zašto su žene poludele za Maderoterapijom

Maderoterapija masaza oklagijama

Pošto se dosta krećem u ženskom društvu, primetila sam da sve moje koleginice pričaju o masaži oklagijama i koliko su oduševljene tim tretmanom. Pričale su mi da su se konačno oslobodile celulita, zategle noge i kožu, podigle zadnjicu i to ne napornim treninzima već jednostavno – masažom. Odlučila sam da sama probam i zaista sam ostala zatečena fantastičnim rezultatima. Napravila sam mini intervju sa fizioterapeutima i sertifikovanim maderoterapeutima iz Anticelulit studija AHAVA na Vračaru, pa se nadam da će vam to pomoći ukoliko imate neke nedoumice vezane za ovaj tretman.

Sve o maderoterapiji

Zašto su žene na Balkanu poludele za maderoterapijom?

Maderoterapija oklagijeJednostavno – zato što zaista deluje. Zaista se vide efekti. Konačno smo našle nešto što daje rezultate. Svi su fascinirani kada uporede rezultate sa početka i nakon prve serije tretmana. Vizuelno se na slikama vidi koliko je celulit redukovan, a takođe i brojevi pokazuju koliko se centimetara izgubilo na obimu struka, butinama i zadnjici.

Šta je zapravo Maderoterapija?

Maderoterapija je trenutno najefikasnija vrsta anticelulit masaže koja se izvodi korišćenjem specijalno dizajniranih elemenata od drveta ili popularno nazvanih oklagijama. Prednost korišćenja specijalno oblikovanih drvenih elemenata je omogućavanje intenzivnog pritiska na fibrozni celulit i otklanjanje masnih naslaga zajedno sa ostalim toksinima.

Gde je i kako nastala?

Masaže drvenim elementima su vekovima bile poznate na dalekom istoku i služile su za terapeutske svrhe. Tokom devedesetih, inspirisani ovim drevnim oblikom masaže terapeuti u Južnoj Americi tj. Kolumbiji, razvili su maderoterapiju u cilju oblikovanja, zatezanja, uklanjanja celulita i poboljšanja celokupnog zdravlja i izgleda tela.

Kako se izvodi i kojim tempom?
Anticelulit masaza

Izvodi se sa 11 različitih specijalno dizajniranih drvenih elemenata, koji se kod nas popularno nazivaju oklagije. Tretmani se rade po 10 u seriji, najbolje je krenuti prvi – drugi dan po završetku ciklusa. Prvi rezultati se mogu očekivati već posle par masaža ali za prave i dugoročnije efekte mora se uraditi bar tri serije.

Masaže se rade svaki, eventualno svaki drugi dan. Ukoliko postoji osetljivost i bolna područija, mogu se prve tri masaže odraditi svaki drugi dan, a onda nastaviti svaki dan.

Koliko traje masaža?

Masaža može trajati 30 minuta gde se tretiraju noge i zadnjica, a ukoliko se uključi stomak i struk masaža traje 45 minuta.

Kome se ne preporučuje Maderoterapija?

Maderoterapija Masaže se ne izvode tokom menstrualnog ciklusa. Takođe ih ne preporučujemo trudnicama i dojiljama. Porodiljama koje ne doje savetujemo da sačekaju bar 4 meseca da se ponovo uspostavi hormonalni balans da bi tretmani imali pun efekat.

Takođe, osobe sa izuzetno izraženim kapilarima i venama savetujemo da dođu na konsultacije, mada ukoliko je stanje normalno terapija će izuzetno prijati jer podstiče cirkulaciju i prokrvljenost.

Da li je masaža bolna i da li izlaze modrice?

Prvih par masaža može biti bolno, a posle prelazi u veoma relaksirajuću i opuštajuću masažu.

Modrice nisu svojstvene ovoj masaži, ali se mogu pojaviti u blažim oblicima kod hipersenzitivnih osoba u prvoj seriji, kao i pri nestručnom rukovanju drvenim elementima.

Kakvi su rezultati ove masaže?

Fantastični. Primenjujući masažu na masne naslage i celulit stimulišemo limfni sistem tela i time ga oslobađamo od nagomilanih toksina. Ovo oslobađanje od toksina podstiče metabolizam na sagorevanje masti. Takođe, razbijaju se džepovi upornog celulita, smanjuju se nabubrenja na koži i omogućava se ravnjanje “pomorandžine kore”. Prvi efekti su vidljivi već posle 5-6 tretmana, pratimo promene u obimu struka, butina i bokova, a rezultati su fascinantni.

Pre I pose maderoterapije
Dakle, Maderoterapija se preporučuje za:

• Razbijanje celulita

• Sagorevanje masti

• Tonus i zatezanje

• Redukciju obima struka i stomaka

• Eliminaciju obima na bokovima

• Definisanje nogu

• Zatezanje butina i nogu

• Stimulaciju limfnog sistema

• Eliminaciju toksina

• Ubrzanje metabolizma

• Opuštanje tela i uma

Na slici možete videti naš rad pre i posle 12 tretmana, obim struka je smanjen 11 cm, a obim butina po 6 cm.

Maderoterapija pre i posle

Gde se nalazi Vaš studio i kako se može zakazati termin?

Mi se nalazimo u Beogradu na Vračaru, u ulici Mutapovoj 30A, u samoj blizini Hrama Svetog Save.

Termine možete zakazati na broj +381631738349
Takođe vas pozivamo da nas pratite na instagramu: maderoterapija_ahava

Maderoterapija

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s